pixiesoft  
  pixiesoft logo
     pixiesoft woman   
pixiesoft logo pixiesoft logo
pixiesoft
pixiesoft woman   
 

   Produkter
 
   Services
 
   Support
 

 
Webmail    
 
Vi tilbyder alle vore kunder, som hoster mail hos os, mulighed for at benytte webmail. Dette gør det nemt at komme til at læse mail, det eneste du behøver er en internet forbindelse og en browser.

Vi tilbyder to forskellige webmail løsninger.

    Roundcube - http://webmail1.pixiesoft.dk

    IspOmega - http://webmail2.pixiesoft.dk

Det er muligt at benytte begge systemer, men vi anbefaler man holder sig til en, da data, som ikke er mail eller mapper, kun er tilgængelig i det system som man har oprettet det i. Dvs. at har man f.eks. tilføjet nogle personer til adressebogen på det ene system vil de ikke være i adressebogen på det andet.

Forskellen mellem systemerne er at IspOmega kan mere end Roundcube. F.eks. har IspOmega kalender og  opgave funktioner. Det har Roundcube ikke. Tilgængæld er Roundcube mere overskulig og fuld oversat til dansk, hvilket IspOmega desværre kun er delvist.

For at få den funde udnyttelse af webmail, er det bedst hvis man benytter IMAP protokollen, i stedet for POP3 protokollen, i sin email client (f.eks. Outlook  eller Thunderbird) når man henter mail.
 
Forskellen er at ved IMAP bliver mail og mapper gemt på serveren og kun en lokal kopi bliver gemt på computeren. Når man sletter eller flytter mail vil det så ske både på servern og på computeren. Det gør at man altid har alle sine mail på serveren ordnet som man ønsker og derved kan man også tilgå dem via webmail eller fra en helt anden computer.
En anden fordel ved IMAP er at man så også har en backup af alle sine mails hvis ens computer skulle gå ned.
 

 

pixiesoft pixiesoft.dk pixiesoft
  FC Fredericia  
     
pixiesoft FC Fredericia pixiesoft

pixiesoft pixiesoft.dk pixiesoft
  SPAM og Virus for de seneste 7 dage
Spam  98.6%
Virus  10.3%
 
pixiesoft pixiesoft.dk pixiesoft

 
 ©2006 Pixie Software RSS feed  
Powerd By cmsWorks